American Pie – جستجوی من برای پیتزا کامل – یک نقد و بررسی

[ad_1]

پیتر Reinhart شروع می شود خود را در ماجراجویی باور نکردنی در ایتالیا و سفر در سراسر امریکا به عنوان او جستجوهای باور نکردنی پای پیتزا. به قرض گرفتن یک عبارت از بیل گراهام: این کتاب بهترین در آنچه در آن می کند; این تنها کتابی است که چه می کند! نه تنها ما جستجو به این باور نکردنی خوشمزه دیسک, اما ما یاد بگیرند که چگونه به آنها را.

بخش اول از پای آمریکایی است که در تلاش برای رسیدن به کمال. زیرنویس باید “جستجوی من برای کامل pizzaiolo (استاد پیتزا)” به عنوان پیتر ملاقات با یک میزبان از pizzaiolos که به اشتراک گذاشتن ایده ها و فلسفه در مورد پیتزا.

با توجه به این کتاب وجود دارد که بیشتر برای پیتزا از پرتاب با هم آرد و مخمر و روغن و سس گوجه فرنگی و پنیر همراه با دیگر پر کردن. واقعیت این است که شما باید پخت بخشی از قلب خود را به هر یک برای رسیدن به درخشش. (نویسنده کناری: من این روحانی پای. پیتزا از قلب از روح است.)

نیمه دوم این کتاب اجازه می دهد تا Reinhart به انجام آنچه او می کند بهترین پخت. دستور العمل همه در اینجا و Reinhart آنها را آسان به تکرار. او ادعا می کند که توانایی شناسایی تمام مواد تشکیل دهنده و روش پخت و پز از هر چیزی که او می خورد. بیشتر او سهام این اسرار با خواننده است.

با دستور العمل های متعدد شما را قادر به تکثیر برخی از معروف ترین پیتزا در جهان است. او می افزاید: خود را بر په په را (Wooster, خیابان, New Haven, کانکتیکات) جهان معروف صدف, نیویورک, سبک شیکاگو ظرف عمیق focaccia, و همچنین بسیاری از دیگران است. او می دهد و نکاتی در مورد کباب و حتی اختصاص داده است برخی از درس در حول” در هوا.

من لذت می برد بی شماری حکایات در سراسر کتاب. برای مثال در حالی که انتظار در خط در افسانه سالی Apizza در New Haven, کانکتیکات, او متوقف می شود به “نیک Apizza” در سراسر خیابان را به استفاده از دستشویی. او را تحت تاثیر قرار خود را با پیتزا و روانی توجه داشته باشید به آمده به عقب. پس از بازگشت او شش ماه بعد “نیک Apizza” رفته از کسب و کار. نتيجه واضح است که به سادگی ساخت فوق العاده پیتزا ممکن است به اندازه کافی برای حفظ یک کسب و کار است.

این کتاب را پوشش می دهد وسعت همه چیز پیتزا از ساحل به ساحل. اشاره است با توجه به انواع پیتزا آمریکا همراه با دستور العمل های. عصر جدید استفاده کرد از سواحل غرب نیز بحث شده است.

او در واقع به کشف رمز و راز از ولفگانگ جن و کالیفرنیا پیتزا آشپزخانه اسرار. (برخی از سرآشپزها بودند طبعا مردد به مصاحبه). پاسخ این است که هر دو پیتزا منوها ایجاد شد اشاره کرد افسانه پیتزا اد LaDou ستاره پیتزا: فیلم و صاحب Caiote پیتزا کافه واقع در استودیو سیتی کالیفرنیا.

Reinhart رفته اند ممکن است بیش از لبه با بررسی سوشی پیتزا, اما آن را متناسب با روح این کتاب است. این کتاب برای هر کسی که تا کنون نمونه پیتزا به عنوان به خوبی به عنوان کسانی که دارای شور و شوق برای این غذا.

سفر به تنهایی کفایت خواهد کرد برای برخی از هنردوستان و ارزش قیمت پذیرش. اضافه کردن به که Reinhart سال از تجربه و تخصص در پخت نان از انواع و شما باید یک دوره بی همتا است که در محدوده. آن را خرید آن را بخوانید و خود را ایده آل برای پیتزا!

[ad_2]