کافه تریا ناهار خوری

[ad_1]

برای بزرگ-گروه تغذیه امکانات-سالن های غذاخوری و بیمارستان و زندان-حمایت منطقه طول می کشد در یک پیچیدگی به ندرت دیده می شود در داخل یک جدول یا خدمات مواد غذایی سریع است eatery. نهادی آشپزخانه ممکن است نیاز به عنوان بسیاری به عنوان سال 2000 تا 3000 فوت مربع از حمایت منطقه به دلیل این است که در خدمت خطوط در حال راه اندازی در بسیاری از ترکیب:

1. مستقیم در خدمت خط

2. مرکز خرید سیستم

3. تقلا (یا جریان) سیستم

خط مستقیم است که دقیقا آنچه که از نام آن پیداست. از نظر سرعت و مشتریان از طریق مواد غذایی خط این کمترین در حال حرکت تنظیم زیرا اکثر مهمانان تمایلی به تصویب کندتر آنهایی که در مقابل آنها. با این وجود یک یا دو خطوط مستقیم هستند و هنوز هم رایج ترین سبک تجاری و سالن های غذاخوری چرا که آنها را تا حداقل فضا و همچنین متوسط مهمان راحت با آرایش.

از آنجا که مشتریان باید پیاده روی در تمام مواد غذایی انتخاب آنها نیز بیشتر به احتمال زیاد به ایجاد انگیزه خرید است.

این مرکز خرید (همچنین به نام دور زدن خط) است که واقعا یک تنوع از خط راست است. به جای اینکه کاملا مستقیم بخش از خط فاصله دار, جدا کردن سالاد از غذاهای گرم و…. این باعث می شود آن را آسان تر برای مهمانان به دور زدن یک بخش است. در خدمت خطوط که در آن همبرگر, املت بریزید یا ساندویچ آماده به فرد منظور دور زدن تنظیم نگه می دارد همه چیز در حال حرکت است.

رایگان-جریان و یا تقلا سیستم طوری طراحی شده است که هر مهمان می توانید به طور مستقیم به مناطق او علاقه مند است. (یک بار در در حالی که شما می شنوید آن را به عنوان یک مربع توخالی برنامه.) ایستگاه های مواد غذایی ممکن است در یک لوله U-شکل یک مربع با سلیمان در وسط و یا فقط در مورد هر شکل و اندازه اتاق اجازه خواهد داد. این طراحی می تواند جذاب باشد اما اغلب گیج کننده برای اولین بار به مشتریان. شما به احتمال زیاد برای کشف این طرح در یک صنعتی, کافه تریا, که در آن کارکنان خوردن هر روز و به زودی تبدیل شدن به آشنا با آن است.

تقلا سیستم های ارائه خدمات سریع و حداقل انتظار. آنها همچنین اجازه می دهد برای برخی از انواع نمایشگاه پخت و پز از جمله موارد کبابی هم بزنید سرخ شده و یا قطعه قطعه شده به سفارش. هواپیمایی مواد غذایی سرویس آشپزخانه به نظر می رسد که بزرگترین و پیچیده ترین مناطق پشتیبانی. تعداد ده نفر از کارگران خط یک برنامه از تسمه نقاله نصب و راه اندازی سینی غذا را برای به عنوان بسیاری به عنوان 70,000 مسافر در روز است. برای تولید این نوع از مقدار غذا آماده است برگزار شد در چرخ دستی و خیلی از آماده سازی انجام می شود و جلوتر از زمان را به مجمع روند به سرعت.

[ad_2]