چگونه برای طراحی یک رستوران: راهرو فضای, کار, سطوح, دسترسی,

[ad_1]

فضای راهرو

طراحی یک رستوران می تواند تا حدودی مانند طراحی یک شبکه ای از جاده ها است. سختی ما واقعا نظر در “ترافیک” در هر ساختمان یا ساختار ما طرح ترافیک داخل رستوران پیچیده تر است و نیاز به توجه بیشتر. راهروی که بیش از حد باریک می تواند کاهش تولید در حالی که از سوی دیگر راهرو که بیش از حد گسترده ای در حال اتلاف فضا. ما فقط می توانید حدس بزنید که چه مقدار فضای خاصی راهرو نیاز دارد. آن نیاز به برخی از تجزیه و تحلیل. اما ما می تواند استفاده از برخی از استاندارد اندازه گیری مواد غذایی از خدمات مرکز استفاده از طراحان.

  • عمده ترافیک راهرو هستند راهرو مورد استفاده برای جنبش مردم و مواد از ذخیره سازی به مناطق تولید و یا از مناطق تولید به نقطه ای از خدمات. آنها نیاز به 4-6 فوت (1.2 – 1.8 m) عرض.
  • تجهیزات با بیرون زده درب هرگز نباید واقع در عمده ترافیک راهرو که تنها 4 فوت (1.22 m) گسترده است.
  • یک راهرو 6 فوت (1.83 m) گسترده ای می تواند به جای یک درب یخچال یا دیگر بیرون زده تجهیزات.
  • تک راهرو با تجهیزات محدود – 2 فوت و 6 اینچ به 3 0 اینچ (0.76 برای 0.91 متر)
  • دو راهرو با تجهیزات محدود – 3 فوت و 6 اینچ به 4 فوت و 6 اینچ (1.1 تا 1.4 m)
  • تک راهرو بیرون زده با تجهیزات – 3 فوت و 6 اینچ به 4 فوت و 6 اینچ (1.1 تا 1.4 m)
  • دو راهرو بیرون زده با تجهیزات – 4 فوت و 6 اینچ به 6 فوت (1.4 تا 1.8 m)
  • راهرو با کمی ترافیک – 3 0 اینچ تا 4 0 اینچ (0.9-1.2 m)
  • راهرو با عمده ترافیک – 4 0 تا 6 اینچ, پا, 0 اینچ (1.2 تا 1.8 متر)

سطوح کار

یک طراحی مناسب سطح کار یک عامل کلیدی است که به بهره وری و در نهایت موفقیت یک رستوران. کارگر و یا طبخ باید قادر به حرکت با سهولت او را بیشتر موثر در تولید است. لیست زیر برخی نکات کلیدی را در نظر بگیرید.

  • در مناطق تولید در صدر جدول هستند و اغلب 30 اینچ (760 mm) عرض زیرا متوسط کارگر می تواند رسیدن به تنها 30 اینچ (760 mm) از موقعیت ایستاده.
  • ارتفاع از سطح کار باید اجازه دهد که کارگر برای انجام کارهای مختلف بدون دولا شدن بیش از.
  • استاندارد سطح کار در ارتفاع استفاده شده توسط بسیاری از طراحان است که 34 تا 37 اینچ (864 به 940 میلی متر).
  • تغییرات در ارتفاع ممکن است ایجاد شده از طریق برش تخته در جدول (افزایش ارتفاع) تشک روی زمین (کاهش ارتفاع) و یا قابل تنظیم جدول ،

دسترسی

در هر ساختار افراد معلول باید همیشه در نظر گرفته شود. تبعیض است که هیچ. دسترسی باید در حال حاضر با هر برنامه شما را. در زیر برخی از دستورالعمل ها (بر اساس از آمریکایی های معلول) ما می تواند استفاده کنید.

  • راهرو Width: همه قابل دسترس ثابت جداول باید در دسترس با استفاده از دسترسی راهرو حداقل 36 اینچ (915 میلی متر) روشن بین به موازات لبه میز یا بین دیوار و میز.
  • ناهارخوری: در ساخت و ساز جدید در تمام مناطق ناهار خوری, از جمله افزایش یا غرق ناهار خوری مناطق loggias و صندلی در فضای باز مناطق باید در دسترس خواهد بود.
  • Foodservice خطوط: Foodservice خطوط باید حداقل روشن عرض 36 اینچ (915 میلی متر)با ترجیح روشن عرض 42 اینچ (1065 mm) اجازه عبور در اطراف یک فرد با استفاده از یک صندلی چرخدار. سینی اسلاید باید نصب شده بالاتر از 34 اینچ (865 mm) بالاتر از کف.

شما بروید وجود دارد. سه بخش بسیار مهم است که بازی یک عامل عمده در موفقیت این رستوران شما در حال طراحی است. همیشه به یاد داشته باشید به توجه به هر جزئیات!

[ad_2]