منو توزیع از طریق مستقیم پستها

[ad_1]

برای هر غذای آماده کسب و کار منو چاپ ثابت می شود یک بخش اساسی از استراتژی بازاریابی و بودجه. چاپ به تنهایی هر چند نمی تواند به اندازه کافی به موفقیت با موفقیت یا شکست در نهایت وابسته به روش توزیع شده است. پستی مستقیم یکی از شایع ترین روش های استفاده شده توسط بسیاری از صاحبان و در اینجا برخی از آسان به دنبال راهنمایی اگر شما مایل به دنبال رد پای خود را.

اگر شما تبلیغات یک غذای آماده و ارائه خدمات مهم است که شما تنها توزیع منوها در منطقه است که شما در واقع با ارائه این خدمات ، این به نظر می رسد بسیار واضح است اما در گذشته شده اند وجود دارد بسیاری از مردم که خود را هدر رفته منوها توسط تبلیغات سرویس تحویل رایگان در منطقه ای که به آن خو گرفته بود ارائه آن است. ساده کمی برنامه ریزی می توانید از این.

به منظور ارائه به اندازه کافی منوها به مشتریان بالقوه خود را, شما باید درک درستی از آنچه در ساختمان خانه به آنها. برای مثال در ساختمان های بزرگ ممکن است از هم جدا شده به آپارتمان و یا خوابگاه دانشجویی, در حالی که دیگران به سادگی ممکن است فقط خانواده خانه. اگر ساختمان از هم جدا هستند به آپارتمان و یا خوابگاه دانشجویی آن را حس می کند به ارائه بیشتر منوها وجود دارد.

یکی از عوامل مهم منو توزیع است به اطمینان حاصل شود که آن را انجام می شود به طور منظم به منظور برای شما برای حفظ یا به دست آوردن کسب و کار خود را. متاسفانه منوها عادت به از دست رفته و آسیب دیده و یا به سادگی به دور انداخته پس در حفظ و ارائه آنها را به مطمئن شوید که مشتریان خود را به یکی از نزدیک به دست!

[ad_2]