دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

عوامل به نظر در هنگام انتخاب آشپزخانه محل در یک رستوران جدید

آشپزخانه و اتاق ناهار خوری طرح یکی از مهم ترین چیزهایی که در نظر بگیرید در هنگام باز کردن و یا بازسازی یک رستوران جدید. استفاده بهینه از فضا را تضمین می کند صاحب رستوران است که به حداکثر رساندن استفاده از هر فوت مربع اجاره و یا خریداری شده است. رستوران طرح نیز تاثیر در فضای جریان و بهره وری از رستوران. قبل از رفتن به جزئیات که در آن برای قرار دادن جداول که در آن دستشویی باید بروید و نحوه چیدمان آشپزخانه, تجهیزات رستوران صاحب اول باید تعیین که در آن به جای آشپزخانه. شایع ترین محل است و در عقب از رستوران. قرار دادن آشپزخانه در عقب از رستوران را قادر می سازد نوار قرار داده شده در جلو با منطقه ناهار خوری پر کردن فضای باقی مانده. این طرح دارای مزایای بسیاری است. با قرار دادن نوار در مقابل مشتریان که در حال انتظار برای جداول خود را قادر به رسیدن به نوار بدون راه رفتن را از طریق غذاخوری منجر به اختلال کمتر به شام خدمات و فروش بیشتر قبل از مشتریان حتی یک صندلی. این برگ یک فضای باز بزرگ به طرح اصلی منطقه ناهار خوری را قادر می سازد طراحی گزینه های بیشتر.

بعلاوه قرار دادن آشپزخانه در عقب را تحت تاثیر قرار بیرونی زیبایی شناسی ساختمان. این ساختمان قادر به طراحی گزینه های خارجی در چهره این ساختمان که قرار گرفتن در معرض بیشتر: جلو و دو طرف. صاحب رستوران می توانید پنجره ها و یا درهای که منجر به خارج پاسیو در چهره از ساختمان که در معرض بیشترین ترافیک.

یکی دیگر از مکان محبوب برای آشپزخانه است که در یکی از دو طرف رستوران. همچنین این را قادر می سازد به قرار دادن نوار منطقه در جبهه در حالی که ترک یک فضای باز به ترتیب منطقه ناهار خوری. قرار دادن آشپزخانه در کنار رستوران در نزدیکی درب جلو و به خصوص گزینه جذاب برای رستوران طرح است که ترکیب یک صفحه نمایش ، با قرار دادن یک آسانسور به سمت رستوران در نزدیکی درب جلو مشتریان بلافاصله می توانید ببینید بوی و شنیدن آشپزخانه به عنوان به زودی به عنوان آنها را از طریق درب راه رفتن. این whets اشتهای خود را و ممکن است سرگرم کننده برای مهمانان که در لیست انتظار. باز آشپزخانه, نزدیک به جبهه رستوران نیز ایجاد کمی هیجان حتی اگر رستوران نیست به ظرفیت پر شده. اگر آن را در اوایل شب و اتاق ناهار خوری کاملا کامل, آشپزخانه اپن نزدیک به جبهه رستوران ممکن است اضافه کردن تنها مقدار مناسبی از سر و صدا و شور و هیجان برای جلب مشتری در. مردم معمولا نمی خواهید به نشستن در خالی رستوران.

آخرین گزینه این است که محل آشپزخانه در جایی در وسط رستوران. اگر چه این ترتیب می توانید اضافه کردن فوق العاده به فضای یک رستوران است و سخت ترین آرایش برای تعدادی از دلایل. اول آشپزخانه را تا مقدار زیادی از اتاق. آن را دشوار است به ایجاد خشنود جو با فضای کار بزرگ در وسط رستوران. یک راه برای کاهش این موضوع این است که مواد غذایی جدا دبستان منطقه در یک جمع دور محل رستوران. تمام مواد لازم برای شب خدمات می تواند در آماده کردن غذا آشپزخانه آماده سازی و انتقال به صفحه نمایش آشپزخانه در شام خدمات. این اجازه می دهد تا یک آشپزخانه کوچک برای نمایش, پخت و پز, که همچنین کاهش را در راه اندازی هزینه ها با توجه به پایان بالاتر تجهیزات مورد نیاز در یک صفحه نمایش ، این طراحی است که محبوب برای رستوران ژاپنی که معمولا باید حداقل آشپزخانه برای شروع کردن با. صاحبان رستوران ممکن است بخواهید به مشورت یک رستوران طراح به کدام گزینه بیشتر مقرون به صرفه و با این نسخهها کار با جریان و فضای رستوران.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *