دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

روش تهیه زرشک پلو با مرغ

زرشک را در یک کاسه بریزید و آب ولرم را روی آن زرشک پلو با مرغ بریزید و بگذارید 30 دقیقه خیس شود. برای پخت برنج ابتدا 8 لیوان آب را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید و مقداری نمک در آب بریزید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مرحله به مرحله

بسته به نوع برنج و میزان مهارت در پخت و پز آن ، می توانیم از قبل در یک کاسه آب بریزیم تا آن را خیس کند ، یا اگر مهارت لازم را نداریم ، وقتی آب جوش آمد زرشک پلو با مرغ ، برنج را می شستیم و آن را می ریزیم. آب را در آن قرار دهید و در آب جوش قرار دهید. میریزیم

ابتدا وقتی برنج را داخل قابلمه می ریزیم ، جوش می آید. برنج را نیز ضرب می کنیم و می گذاریم دوباره جوش بیاید. بعد از 4 تا 5 دقیقه ، زرشک پلو با مرغ دوباره آن را هم می زنیم و چند دانه برنج را از آب خارج می کنیم. دندان ها را امتحان می کنیم

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش شده

اگر در اطراف آن پخته شد اما هسته سفت بود ، زمان آن است که برنج ها را بشویید ، در غیر این صورت باید زمان پخت آن را اختصاص داد. برنج ها زرشک پلو با مرغ را داخل مخلوط کن بریزید و بشویید. ماهی تابه را روی حرارت قرار دهید تا آب درون گلدان کاملاً خشک شود.

سپس مقداری روغن را درون آن بریزید و از روی حرارت بردارید و لواشک یا نان سیب زمینی را برای ته دیگ ریخته و آنرا خرد کنید و کف قابلمه زرشک پلو با مرغ را بگذارید و کف قابلمه را بگذارید و برنج را با اسپاتول در کف قابلمه بریزید.

طرز تهیه Chaloo مرغ خوشمزه و زعفران به روش رستوران
طرز تهیه Chaloo مرغ خوشمزه و زعفران به روش رستوران

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خانم گلاور

مرغ زعفران chelo یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی زرشک پلو با مرغ است که تقریباً در هر مهمانی ، جشن و مراسم سرو می شود. نحوه تهیه…
بیشتر بخوانید
در آخر ، درب آن را روی گلدان قرار می دهیم و گرما را زیاد می کنیم تا برنج تبخیر شود ، و سپس حرارت را کاهش می دهیم و در صورت تمایل ، یک زرشک پلو با مرغ توری را زیر گلدان قرار می دهیم تا برنج به مرور زمان بپزد. زرشک را درون یک تفت دهنده بریزید و کره را در یک قابلمه قرار دهید تا ذوب شود

سپس زرشک را درون کره بریزید و روی حرارت کم زرشک پلو با مرغ سرخ کنید و 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و کمی آنرا سرخ کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید و دوباره سرخ کنید تا زرشک ها نسوزند. .

در آخر اینکه بعد از آماده شدن غذا ، برنج را درون زرشک پلو با مرغ یک ظرف ریخته ، سپس مقدار کمی برنج را با زرشک در یک کاسه کوچک مخلوط کرده و برنج را با زرشک خرد کنید. مرغ را در یک ظرف خورش ریخته و با برنج سرو کنید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *