دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

رستوران خدمات سیستم

[ad_1]

موضوع اصلی که باید قبل از تصمیم گیری در طراحی آشپزخانه راه است که در آن مواد غذایی تحویل داده خواهد شد به مهمانان. این است که به رسمیت شناخته شده به عنوان سیستم خدمات. زیادی عمل مانند یک هتل می تواند بیش از 1 برنامه های خدمات در محل کار به طور همزمان: ظریف tableside خدمات پشتیبانی اتاق و گاه به گاه نوار پشتیبانی می کند. در انتهای دیگر این طیف سریع-خدمات رستوران استخدام خدماتی که بر سرعت و راحتی و از جمله takeout پشتیبانی و همچنین مواد غذایی سریع گزینه ایستاده در همان شمارنده به منظور پرداخت هزینه و صبر کنید برای یک وعده غذایی خدمت کرده است در عرض چند دقیقه. هر سرویس سیستم پايگاههاي فرعي; آنها شامل هر جنبه ای از پیشرفت مواد غذایی از منطقه آشپزخانه به جدول و بازگشت به سمت ظرفشویی منطقه است.

این پیشرفت است که شناخته شده به عنوان جریان زیادی مانند ترافیک گردش به خیابان شلوغ شبکه. وجود دارد دو نوع جریان را در نظر بگیرید زمانی که برنامه ریزی منطقه آشپزخانه شما طراحی: مورد جریان ترافیک و گردش خون. محصول گردش است که حرکت تمام اقلام مواد غذایی از ورود خود را در منطقه دریافت از طریق مادر به مهمان. بازدید کننده جریان ممکن است حرکت کارکنان از طریق ایجاد به عنوان آنها در مورد وظایف خود را. کامل در هر نوع از سیستم گردش خواهد بود به کاهش پس گرد و تقاطع-دوباره به مطمئن شوید که “خیابان” نمی مسدود کنید.

شما را پیدا خواهد کرد 3 پایه الگوهای جریان در هر یک از مواد غذایی عملیات خدمات: مواد اولیه برای ایجاد هر ظرف باید پشت به جلو به پشت جریان الگوی. آنها می رسند در بازگشت از رستوران های منطقه که در آن آنها آماده شده است. سپس آنها سفر به جلو از رستوران برای تبدیل شدن به خدمت در منطقه ناهار خوری. در نهایت آنها بازگشت به عقب دوباره به عنوان زباله. نوع سوم از ترافیک الگوی ممکن است جریان از خدمات کارکنان به عنوان پیشخدمت را انتخاب کنید تا مواد غذایی و تحویل آن به مهمانان و پاک کردن جداول. مشغول شب کل سیستم واقعا شبیه اتوبان مشغول است. همانطور که شما ممکن است تصور کنید که وجود دارد اغلب امکان فاجعه اگر کسی باعث می شود به نوبه خود اشتباه است.

کلید مدیریت این 3 نوع گردش است که هر باید به تداخل با دیگران است. در آشپزخانه نیز وجود دارد یک جریان منحصر به فرد برای هر بخش آشپزی. این می تواند یک الگوی مراحل سرآشپزها پایبند به قرار دادن هر ظرف با هم و یا روشمند راه ماشین ظرفشویی, خراش,, مرتب کردن و شستن ظروف و دفع زباله. پشتیبانی سیستم ها و جریان طرح های کسب و کار شما باید به راهنمای آشپزخانه خود را ، یک عملیات با اعداد بزرگ به خوراک در دوره های زمانی متفاوت خواهد از 1 است که همچنین تغذیه اعداد بزرگ اما در مدت زمان طولانی تر.

شما می توانید ببینید چگونه است ؟ فاصله از آشپزخانه به سمت ناهار خوری منطقه 1 نظر ضروری و

طراحان آشپزخانه را ابداع استراتژی های متعدد به مقابله با آن است. شما ممکن است متوجه شده اند که در برخی از رستوران ها خدمت انتظار دارد کاملا چند مواد غذایی-انجام وظایف مربوط به خارج از آشپزخانه منطقه در انتظار ایستگاه های نزدیک به مهمانان است. آنها ممکن است برش و خدمت به نان ملاقه سوپ ترتیب و لباس, سالاد یا ریختن نوشیدنی خود را. ایده این است که به سرعت پشتیبانی و حفظ (گاهی اوقات ناکافی) منطقه آشپزخانه اتاق به صورت واقعی وظایف پخت و پز.

اضافی تصمیم گیری های مهم ساخته شده در اوایل در سبک روش: باید waitstaff آمد به آشپزخانه منطقه را انتخاب کنید تا مواد غذایی و یا باید آن را به دست آنها را از طریق تصویب و پنجره و آشپزخانه و ناهار خوری منطقه ؟ حتی اگر پاس پنجره در نظر گرفته شده است غیر رسمی آن می تواند مورد استفاده در یک خیال باف رستوران شاید نقاب از نمایش عمومی توسط یک دیوار یا پارتیشن. هر یک از این موارد راه دور و دسترسی به-کمک می کند تا خود را تعیین جریان طرح است. در یک دنیای ایده آل جریان طرح خواهد تمام شود خط مستقیم است که از وسط قطع کردن نیست. این کامل است که به ندرت به دست آورد. 1 آسان قاعده کلی این است که سریع تر شما می خواهید خدمات خود را به تبدیل شدن به مهم تر این که خود الگوهای گردشی عبور نیست. داخل سریع-خدمات سناریوی جریان خطوط باید کوتاه و مستقیم است.

زير بار شما در حال ایستاده در مواد غذایی سریع, ضد, توجه کنید که چگونه چند قدم بیشتر از کارگران را به پور را نوشابه خود را انتخاب کنید تا همبرگر و کیسه سیب زمینی سرخ کرده خود را. سرعت نتیجه مورد نظر است.

معکوس درست است در داخل یک خوب ناهار خوری ایجاد هر کجا که این کار ممکن است تمام توان در آشپزخانه منطقه به منظور افزایش احساس یک فرصت تجربه ناهار خوری. هیچ clattering صفحات بدون شلوغ صبر ایستگاه های حق در اینجا. حالا که ما نگاه در گردش از مردم به عنوان آنها انجام رستوران وظایف بیایید پایبند به غذاهای جریان خط: مسیر مواد خام از زمان آنها را وارد کنید به ایجاد

زمان تبدیل شدن آنها باقی است.

قرار گرفتن منطقه است که در آن مواد غذایی است که تخلیه از تحویل کامیون آورده و به داخل ساختمان. بسیاری از رستوران ها تعیین محل خود را دریافت مکان های نزدیک به درب عقب. توقف بعدی ما این است که ذخیره سازی-خشک سازی یخچال سازی یا فریزر ذخیره سازی-که در آن مقادیر بزرگ از مواد غذایی برگزار می شود در درجه حرارت مناسب تا زمانی که مورد نیاز است. غذاهایی که پدیدار از ذخیره سازی می رود به یکی از تعدادی از تهیه یا دبستان, مناطق, برای, سبزیجات, گوشت و یا سالاد موارد. برش و dicing را محل در اینجا برای آماده سازی مواد غذایی خود را برای توقف بعدی: تولید منطقه است. اندازه و عملکرد از دبستان منطقه متفاوت است به طور گسترده ای بسته عمدتا در سبک و نوع آشپزخانه منطقه است.

زمانی که اکثر افراد بر این باورند رستوران آشپزخانه, آنچه, آنها تصور است که در خط تولید. حق در اینجا مواد غذایی داده شده است شکل نهایی خود را قبل از به خدمت: جوش sautéing سرخ, پخت, پختن و بخارپز کردن اصلی فعالیت های این منطقه است. غذاهای اندود است و هانه قبل از آن سر درب بر روی یک سینی خدمت. و این که در پایان از نمونه غذاهای جریان خط. تعدادی از آشپزخانه انجام مراکز را شامل نمی شود در مواد غذایی رایج جریان توالی اما نزدیک به آن است. برای مثال ذخیره سازی اماکن باید در مجاورت نزدیک نسبت به آماده سازی منطقه برای به حداقل رساندن کارکنان راه رفتن به عقب و جلو. در برخی از آشپزخانه تاپیک جداگانه تشکیل دهنده اتاق که در آن همه چیز مورد نیاز برای یک دستور العمل سازمان است برداشت می شود و یا تحویل به ویژه ایستگاه های کاری.

ذخیره سازی مقدار زیادی بیشتر زمانی مفید است که آن را قرار داده به دبستان منطقه از نزدیکی منطقه دریافت صرفه جویی مراحل را برای کارگران مشغول. نانوایی معمولا قرار است بین خشک سازی و پخت و پز مناطق به دلیل میکسر و کوره ها می تواند به اشتراک گذاشته شده با استفاده از منطقه پخت و پز. گوشت-برش منطقه نیز ضروری است. آن را باید در مجاورت نزدیک به هر یک از یخچال و سینک ایمنی و بهداشت دلایل بیش از حد به عنوان برای سهولت در پاکسازی. نگه داشتن در ذهن که برخی آشپزخانه ها صرفا کافی بزرگ به جای جداگانه کار تخصصی مراکز. فضای آشپزخانه برنامه ریزی می شود یک ماده از دستکاری اولویت است و پیوسته سازش.

شما به عنوان حقه بازی مال شما فکر می کنم در مورد هر کار در حال انجام در هر مرکز کار. چگونه ضروری است که آن را نسبت به ماموریت کلی از منطقه ؟ وجود دارد که وظایف ممکن است تغییر بخواهند صفحاتی دوباره مرتب شده و یا حذف شده در مجموع به صرفه جویی در وقت و/یا فضا ؟ برخی از ایده های است که باید در اینجا مورد بحث عبارتند از: فرکانس حرکات بین قطعات متعددی از تجهیزات فاصله بین قطعه از چرخ دنده ها اجازه می دهد اتاق به صورت موقت “فرود مناطق” به صورت خام منابع و یا صفحات به پایان رسید به نشستن تا زمانی که مورد نیاز قرار دادن دنده در چرخ بنابراین آن را نورد می تواند از یک وب سایت به یک اضافی ساخت “پارکینگ” برای دنده هنگامی که آن را نیست شدن استفاده شده است.

صرفا اظهار داشت: اگر کار مراکز مجاور به یکدیگر بدون تبدیل شدن به تنگ شما صرفه جویی در وقت و انرژی; و اگر افرادی که کار در بیش از یک منطقه باید دستی آزاد راه در میان آن مکان آنها می توانند انجام موثر تر است. 1 مرکز کار که غالبا نابجا است گلدان سینک که همیشه به نظر می رسد تنزل نسبت به مبهم ترین بازگشت دوباره گوشه ای از آشپزخانه منطقه است. درست آن است که یکی از جذاب ترین منطقه, اما فکر می کنم از متعدد دیگر مراکز کار است که در آن بستگی دارد. مشترک آشپزخانه تولید سرریز از گلدان و تابه. چرا گلدان سینک قرار می گیرد و نزدیک به خط تولید برای مقابله با استفاده از ظروف سرباز یا مسافر ؟

و صحبت از گلدان باور به دقت مورد که در آن به آنها را ذخیره کنید. هر تمیز و کثیف آنها را تا مقدار زیادی از اتاق و نیاز به خلاق راه حل های ذخیره سازی. اغلب گلدان/پان قفسه آویزان می تواند به طور مستقیم در بالای سینک منطقه به ماشین ظرفشویی دستی محل به فروشگاه تمیز کردن گلدان ها به طور مستقیم از تخلیه هیئت مدیره. (به یاد داشته باشید که هر چیزی که ذخیره شده در نزدیکی کف باید حداقل 6 اینچ از زمین برای سلامت باعث می شود.)

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *