آیا شما زندگی می کنند در یک وفل خانه ؟

[ad_1]

در سراسر قرن 15 وافل شروع به تکامل است. اساسا یک خمیر رنگ و لعاب بود بین دو آهن, شبکه, برخی کاملا استادانه درست شده در طراحی و خورده به عنوان یک شیرین و همچنین استفاده در مراسم مذهبی. خمیر اغلب با طعم گل آب و عسل پخته شده و در خدمت فوق العاده با عسل یا میوه و لذت می برد به عنوان دسر به جای یک صبحانه مواد غذایی است. شبیه به محصول نهایی می تواند برای چند روز نگه داشته و سفر هست. آن را برای اولین بار معرفی شد به استعمارگران توسط foodie پرزیدنت توماس جفرسون در سال 1789 که در بازگشت از فرانسه با اولین شناخته شده وفل آهن به لطف سواحل ما (هیچ اختراع رفت خسته شده اید توسط foodie Thomas) که اقدام به لذت بردن و خدمت وافل در شام دولت نهایی به عنوان یک دوره همراه با توت تازه و کرم.

در شمال امریکا و بلژیک (املای با “یک”) وافل ها انواع مختلف با فندک خمیر مربع بزرگتر و جیب عمیق تر از عادی آمریکایی وفل. آنها در ابتدا نمک ترشی با مخمر اما بکینگ پودر است که در حال حاضر استفاده می شود. اولین نمایش در سال 1958 در نمایشگاه 58 در بروکسل, بلژیک توسط یک اروپایی آنها راه خود را در سراسر تالاب و معرفی شدند, معرفی و در قرن 21 نمایشگاه در سیاتل در سال 1962 خدمت با خامه و توت فرنگی. حرکت رو به جلو آنها بیشتر نکردم در طول سال 1964 نمایشگاه جهانی نیویورک در Flushing Meadows Park in Queens. این وافل معرفی شدند توسط Maurice Vermersch از بروکسل, بلژیک در درجه اول بر اساس یک دستور ساده از بروکسل. او عاقلانه تصمیم به تغییر نام به Bel-گوهر شناسی در ابتدا پس از مشاهده است که بسیاری از آمریکایی ها نمی تواند شناسایی بروکسل به عنوان پایتخت بلژیک. (و حتی بدتر بسیاری از مردم می خواهند ارتباط آنها با کلم بروکسل آمریکا منفور ترین مواد غذایی است.)

برای قرن ها وافل شد در درجه اول خورده در غرب و شمال کشورهای اروپایی و تغییرات بسیاری وجود دارد. در اینجا مختصر و مفید و سریع:

این Liège وفل است غنی تر و متراکم تر شیرین تر و chewier وفل; بومی این منطقه از شرق بلژیک و همچنین شناخته شده به عنوان gaufres de chasse;

فلاندرز وافل یا Gaufres à la Flamandeیک تخصص از شمال فرانسه و بخشهایی از غرب بلژیک. ساخته شده با مخمر;

آمریکا وافل – به طور کلی متراکم تر و نازک تر از بلژیک, آنها اغلب ساخته شده از خمیر leavened با بکینگ پودر و خدمت برای صبحانه;

Bergische ویفر ترد و کمتر متراکم معمولا به شکل قلب; نیز کوچکتر به شکل گوه نسخه به عنوان یک دکوراسیون در یک بستنی دسر و یا در کنار یک فنجان چای;

هنگ کنگ سبک – همچنین به نام “شبکه های کیک” محبوب ترین ها خیابان مواد غذایی در چین;

مخروط وفل – هر آمریکایی به رسمیت می شناسد این نازک و شکل به شکل یک مخروط در حالی که هنوز گرم و سرد و پر از بستنی;

مرغ و وافل – محبوب در جنوب و غذای روح, آشپزی, بلکه نسبت به پنسیلوانیا هلندی آشپز در 1800s; آنها هنوز هم در حال خدمت در بسیاری از منطقه ای و رستوران ها و رتبه سمت راست وجود دارد با مرغ سرخ شده و استیک و دیگر علاقه های جنوبی; علم موشک نیست اینجا قطعه مرغ سرخ شده قرار داده شده در بالای یک ویفر و خیس در شربت;

در بخش اول قرن بیستم هیچ احترام آشپزخانه شد و بدون ضرب المثلی وفل آهن اغلب محبوب هدیه عروسی و صبحانه از انتخاب در تعطیلات آخر هفته با بیکن یا ژامبون. در سال 1953 مشغول خانه دار قرار داده و دور خود را سنگین وفل آهن برای خوب زمانی که “Eggo” یخ زده وافل معرفی شدند یک زمان بهینه ساز عالی و سریع صبحانه, به سادگی کاهش یافته است به توستر. در این روز آنها باقی می ماند یک فروشنده بزرگ همراه با ماکارونی و نان تست فرانسوی. در سال 2017 به تنهایی 164.8 میلیون آمریکایی مصرف سه یا بسته بندی شده و یا در خانه. و محبوب ترین ها رستوران های زنجیره ای وفل خانه فروخته است 877,388,027 از آنجا که باز کردن درهای خود را در سال 1955. بنابراین آیا شما ترجیح می دهید نسخه خود را در اجرا و یا به عنوان استادانه درست شده ظرف خفه شده با انواع توت ها و کرم آنها به راحتی در دسترس هیچ آهن مورد نیاز است. نوع perma مطبوعات صبحانه.

[ad_2]